top of page
Background_Electronics.png

Over ons

BTG Electronics Design is een ontwerpbureau voor embedded elektronica en software. Bij de oprichting, in de jaren tachtig van de vorige eeuw, werd de naam BTG afgeleid van de namen van de drie oprichters.

Tegenwoordig is BTG Electronics Design een zusterbedrijf van BTG Positioning Systems, dat producten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor positiebepaling in de containeroverslag (zie btg-positioning-systems.com).

In de afgelopen jaren zijn er producten ontwikkeld voor toepassing in o.a. fabrieken, langs verkeerswegen, in landbouwmachines en op schepen. Een paar voorbeelden daarvan zijn opgenomen in de cases op deze website. Hoewel de toepassingen uiteenlopen, is er ook een gemene deler. Het gaat om (deel)producten voor specifieke toepassingen met lage tot middelgrote productieaantallen, waar standaard componenten niet voldoen.

Daarbij is altijd het uitgangspunt dat het eindproduct eigendom is van u als klant. U krijgt de volledige beschikking over ontwerp en productiegegevens, waardoor u verzekerd bent dat u uw product kunt blijven maken ook als u om welke reden dan ook niet met ons verder wilt of kunt.

Wij verwachten van onze klanten dat ze technisch inzicht in hun eigen product hebben, waardoor ze een helder beeld hebben van de gewenste functionaliteit en van de toepassingsgebieden. Bovendien zijn ze zelf in staat om het product te testen en te beoordelen.

BTG Electronics Design bestaat uit een team dat klein genoeg is om flexibel te kunnen opereren, maar groot genoeg om de continuïteit te waarborgen.

BTG Electronics Design is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

bottom of page