top of page
Background_Electronics.png

Tolinstallatie

De Kiltunnel is een toltunnel die de verbinding vormt tussen Dordrecht en de Hoeksche Waard. Passanten kunnen zowel contant als elektronisch betalen. Frequente gebruikers van de Kiltunnel kunnen een Telecard gebruiken. Dit is een kaart die vooraf wordt opgewaardeerd, waarmee vervolgens tegen een gereduceerd tarief gebruik gemaakt kan worden van de tunnel. Naast deze Telecard voor particulieren bestaat er ook een speciale bedrijfs-Telecard, waarbij de passages elke maand per factuur in rekening worden gebracht.

De volledige automatisering van het tolplein is door ons uitgevoerd. Standaard displays, industriële PC's, betaalunits, slagboomsturingen, POS-systemen, lusdetectors, e.d. werden geselecteerd en door middel van software met elkaar geïntegreerd. Voor enkele functies is custom elektronica ontwikkeld. Ook is er software geschreven voor beheer en monitoring van het tolplein, en voor financiële administratie en rapportage.

​Er is veel aandacht besteed aan bedieningsgemak en ergonomie, zodat ook de minder frequente gebruiker gemakkelijk zijn of haar weg vinden. Ook zijn systeemkasten zo ingericht dat technisch onderhoud eenvoudig kan worden uitgevoerd.

Klantenpaneel Binnen verkleind.jpg
bottom of page